Συμμετοχή των Κατεψυγμένων Αλιευμάτων στο Piraeus Taste Festival, Seafood and More

Το Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Πειραιά, Piraeus Taste Festival, Seafood and More, διεξήχθη από τις 21 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την 1η Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Πειραιά.

Σκοπός του φεστιβάλ ήταν η ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας και της σχετικής συνεισφοράς της πόλης αλλά  και  των  συγκριτικών  πλεονεκτημάτων  της  θαλασσινής  διατροφής.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν πολλές διαφορετικές παράλληλες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του Πειραιά εκ των οποίων το έργο των Κατεψυγμένων Αλιευμάτων συμμετείχε στην «Γαστρονομία και γεύσεις Ελλάδας».

Kατά την ημέρα των εγκαινίων το περίπτερο επισκέφθηκε ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης Εξωτερικού Εμπορίου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννης Ρέτσας, ο οποίος στη συνέχεια υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και το επιτελείο του. Ο κ. Ρέτσας ενημέρωσε επισταμένως τον κ. Μώραλη για το πρόγραμμα και την υψηλή ποιότητα των Κατεψυγμένων Αλιευμάτων ενώ πρόσφερε στον ίδιο και στους συνεργάτες του μοναδικά εδέσματα από κατεψυγμένα θαλασσινά, δίνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο πιο υψηλό επίπεδο, το στίγμα του προγράμματος.

Το περίπτερο των Κατεψυγμένων Αλιευμάτων ήταν πλήρως στελεχωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ αφού προωθητές και προωθήτριες ενημέρωναν το κοινό δίνοντάς του έντυπο ενημερωτικό υλικό και καλώντας το να συμμετέχει σε ένα μικρό κουίζ.

Στο περίπτερο των Κατεψυγμένων Αλιευμάτων φιλοξενήθηκαν μαγειρικά δρώμενα, αφού εκεί βρέθηκαν οι chefs Χριστόφορος Πέσκιας και Ιάκωβος Απέργης, καθώς και εξειδικευμένο catering. Έτσι, το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πιάτα με Κατεψυγμένα Αλιεύματα.