Δείπνο προξενικών αρχών ξένων χωρών

Στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Πρόγραμμα Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων», η οποία χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020 και υλοποιείται από τον εθνικό φορέα εξωστρέφειας, την Enterprise Greece, διοργανώθηκε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας, διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

Ο καταξιωμένος Chef και Πρεσβευτής του Προγράμματος, ετοίμασε πρωτότυπα πιάτα, με πρώτη ύλη τα κατεψυγμένα αλιεύματα, συνθέτοντας ένα μενού ιδιαίτερου γαστρονομικού ενδιαφέροντος, συνοδεία επιλεγμένων οίνων.

Ως προσκεκλημένοι, παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, διπλωματικοί παράγοντες, εκπρόσωποι εμπορικών και οικονομικών αποστολών ξένων χωρών, ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Ε.Κ.Τ.  (Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Κατεψυγμένων Τροφίμων) κ. Μακρυδάκης καθώς και άλλα μέλη του συνδέσμου.

Στο εμβληματικό Balthazar, προσφέρθηκαν στους καλεσμένους μοναδικές δημιουργίες με κατεψυγμένα αλιεύματα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού από τον καταξιωμένο chef Χριστόφορο Πέσκια, συνοδεία εκλεκτών ετικετών κρασιού με την ιδιαίτερη φροντίδα του Sommelier Σταμάτη Λάτση.    

Η υπέροχη βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση του «Προγράμματος Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου και συνέχισε με το δείπνο στον δροσερό και καταπράσινο κήπο, σήμα κατατεθέν του Balthazar.

Στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Πρόγραμμα Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων», η οποία χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020 και υλοποιείται από τον εθνικό φορέα εξωστρέφειας, την Enterprise Greece, διοργανώθηκε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας, διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

Ο καταξιωμένος Chef και Πρεσβευτής του Προγράμματος, ετοίμασε πρωτότυπα πιάτα, με πρώτη ύλη τα κατεψυγμένα αλιεύματα, συνθέτοντας ένα μενού ιδιαίτερου γαστρονομικού ενδιαφέροντος, συνοδεία επιλεγμένων οίνων.

Ως προσκεκλημένοι, παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, διπλωματικοί παράγοντες, εκπρόσωποι εμπορικών και οικονομικών αποστολών ξένων χωρών, ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Ε.Κ.Τ.  (Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Κατεψυγμένων Τροφίμων) κ. Μακρυδάκης καθώς και άλλα μέλη του συνδέσμου.

Στο εμβληματικό Balthazar, προσφέρθηκαν στους καλεσμένους μοναδικές δημιουργίες με κατεψυγμένα αλιεύματα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού από τον καταξιωμένο chef Χριστόφορο Πέσκια, συνοδεία εκλεκτών ετικετών κρασιού με την ιδιαίτερη φροντίδα του Sommelier Σταμάτη Λάτση.