Επίσκεψη Ισπανών influencer στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων

Ο Iñaki Lamúa και o Mario Yébenes επισκέφθηκαν την Ελλάδα με αφορμή το Πρόγραμμα Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων για ένα τριήμερο γευσιγνωσίας και γνωριμίας με Κατεψυγμένα Αλιεύματα.

Οι 2 influencers επισκέφθηκαν μία μονάδα παραγωγής Κατεψυγμένων Αλιευμάτων και ενημερώθηκαν πρωτογενώς για τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις ποιότητας των διαδικασιών αλίευσης, άμεσης κατάψυξης πάνω στο πλοίο-εργοστάσιο, μεταφοράς, επεξεργασίας και συσκευασίας σε σύγχρονα εργοστάσια με τη χρήση του επίπαγου, προκειμένου να πληροφορηθούν ότι και τα Κατεψυγμένα Αλιεύματα είναι φρέσκα και ότι διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, ακριβώς όπως τη στιγμή που αλιεύτηκαν και καταψύχθηκαν.

Εν συνέχεια, βρέθηκαν σε εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας, πληροφορήθηκαν για σημαντικά ιστορικά γεγονότα και περιηγήθηκαν στις γραφικές γειτονιές της, αποκτώντας εικόνες και εμπειρίες με τις οποίες εμπλούτισαν το περιεχόμενό τους, κάνοντάς το πιο ολοκληρωμένο και ελκυστικό για το κοινό τους.

Το τριήμερο ολοκληρώθηκε με μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία. Οι προσκεκλημένοι, είχαν τη δυνατότητα να γευθούν gourmet πιάτα βασισμένα στα Κατεψυγμένα Αλιεύματα τα οποία αποτέλεσαν και το βασικό περιεχόμενο που επικοινώνησαν στο κοινό τους. Η γευστική δοκιμή και «μύηση» στον κόσμο των Κατεψυγμένων Αλιευμάτων έγινε στο Balthazar, το εμβληματικό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας. Το μενού της γευσιγνωσίας επιμελήθηκε ο  βασικός πρεσβευτής του προγράμματος και καταξιωμένος chef Χριστόφορος Πέσκιας.